Előadói élmények a Templeton Talks-ról

Nagy élmény volt előadóként részt venni a Templeton Talks III. estéjén, amikor is a biotechnológia és a tehetséggondozás összefüggéseiről tartottam előadást. Célom az volt, hogy a hallgatóság betekintést nyerjen a biotechnológia tudományos hátterébe, valamint szerettem volna megértetni a hallgatósággal azt, hogy mennyire fontos, az, hogy tudatában legyünk az életünk során betöltött szerepünkkel/szerepeinkkel, ami egy általános motivációt adhat a mindennapok során. Az előadásokat követő networking során örömmel tapasztaltam, hogy sikerült átadnom az üzenetet amit szerettem volna, és kifejezetten pozitív visszajelzéseket kaptam.

Úgy érzem, hogy az egyik dolog, amit mindenképp sikerként könyvelhetek el, az az, hogy képes voltam kiállni egy közel 240 fős közönség elé, és különösebb probléma nélkül végig tudtam mondani, az előadásomat. Korábban kifejezetten tartottam az ilyen fajta szereplésektől, viszont most, a Templeton Talks után már úgy érzem, hogy nem jelentene problémát az sem, ha ennél nagyobb közönségnek kellene előadást vagy beszédet tartanom.

Ezen kívül sikernek érzem azt is, hogy az előadásomat megelőző bemutatkozó kisfilmem megihlette az egyik Templeton Fellowt, így megszületett egy a Templeton Alumni Pályázatra beadható ötlet, ami remélem meg is valósul majd. 

Összességében véve számomra az egész esemény egy pozitív élményként fog megmaradni, amiből a későbbiek során inspirációt meríthetek. Ezúton is köszönöm a Templeton Programnak a lehetőséget!

Beszámoló: Imre Alexandra Junior Templeton Fellow

Kapcsolódó Fellow
Kapcsolódó csoportfacilitátor
Tagányi Barbara