Nemzetközi Tanácsadó Testület

Prof. Joan Freeman, PhD

Joan Freeman professzor PhD, FBPS (Fellow of the British Psychological Society), a tehetségek kiváló nemzetközi szakértője. Életműdíjat kapott a Brit Pszichológiai Társaságtól és a Mensa-tól. Az európai tehetséggondozás vezető szervezetének, az Európai Tehetségtanácsnak (ECHA) alapító elnöke, a londoni Middlesex Egyetem vendégprofesszora.

Prof. Joan Freeman, PhD
Jonathan Plucker, PhD

Jonathan Plucker a Connecticut-i Egyetem Raymond Neag Alapítvány által támogatott Pedagógiai Professzora, ahol oktatáspolitikát, oktatási politikai és vezetői ismereteket tanít. Kutatásának középpontjában a tehetségfejlesztés, a kreativítás, az intelligencia és az oktatáspolitika áll.

Jonathan Plucker, PhD
Rena F. Subotnik, PhD

Rena Faye Subotnik az Amerikai Pszichológiai Társaság Iskola- és Oktatáspszichológiai Központjának igazgatója. A Központ egyik célja, hogy a közvélemény figyelmének felhívásával, érdekképviselettel, gyakorlati alkalmazásokkal, élvonalbeli kutatási ötletekkel fejlessze és fokozza a bármely területen tehetséges, vagy jó adottságokkal bíró gyermekek és serdülők eredményeit és teljesítményeit.

Rena F. Subotnik, PhD