Nagy László

Fejlesztési vezető

Kutatási, illetve főbb tevékenységterület: Agilis termékfejlesztési módszertan, projektmenedzsment, innovációmenedzsment

Milyen elvárásokkal jelentkezett a mentori szerepre?
Nincsenek elvárásaim, tapasztalatból tudom, hogy a mentor-mentorált kapcsolat mindkét fél számára remek alkalom újat tapasztalni, tanulni és gazdagodni.

Miért tartja fontosnak, hogy sikeres szakemberek egyéni segítséget nyújtsanak a pályájuk elején álló tehetséges fiataloknak?
Sokszor a legnagyobb segítség, ha valaki megosztja velünk sikereit és/vagy kudarcait, így egy közösség közös tudása folyamatosan gyarapodhat. Sikerekről gyakrabban hallunk, viszont a mi régiónkban kifejezetten ritkán beszélünk a kudarcokról, akkor is többnyire mint elrettentő példát említjük őket. Egy mentori kapcsolat kiváló lehetőséget ad, hogy mindkettőről szó essen es azok a tanulságok is átadódjanak.

Mentorálási tevékenység

• karriertanácsadás (pályabemutatás, lehetőségek és nehézségek, szakmai irányvonalak, szakmai kapcsolatok kiépítésének támogatása)
• szakmai/tudományos tanácsadás, támogatás (kutatási programba való bevonás, egy adott tudományterület részletes bemutatása)