Gáti Tamás

ügyvezető igazgató

Milyen elvárásokkal jelentkezett a mentori szerepre?
A mentorált hasznát látja majd a velem töltött időnek és profitál a tőlem hallott gondolatokból.

Önnek volt-e mentora, aki akár tanulmányai során, akár később támogatta, segítette szakmai vagy egyéb területen?
Igen, volt.

Miért tartja fontosnak, hogy sikeres szakemberek egyéni segítséget nyújtsanak a pályájuk elején álló tehetséges fiataloknak?
Azért, hogy ne mindig mindenkinek a saját hibáiból kelljen tanulnia és ne csak a saját sikereiből tudjon ötleteket meríteni. Azért, hogy legyenek mintáik és kapjanak mintaképeket a fiatalabb generáció tagjai (is).

Mentorálási tevékenység

• karriertanácsadás (pályabemutatás, lehetőségek és nehézségek, szakmai irányvonalak, szakmai kapcsolatok kiépítésének támogatása)
• életvezetési tanácsadás (személyes támogatás, segítő beszélgetés)
• egyéb: igény szerint

Megjegyzés / üzenet a leendő mentoráltaknak

Hívjon, vagy írjon bátran.

Mentoráltak
Kapcsolódó hírek

Hírek Fellow-któl az ECHA hivatalos kiadványában: Kabos Eszter

Az ECHA (European Council for High Ability) hivatalos kiadványának aktuális számában megjelent Kabos Eszter Junior Templeton Fellow-nk cikke, melyben a 2016. szeptember 21-22. között Dániában megrendezett "Pathways to Peace and Justice" konferenciáról, egy személyes beszámoló keretében olvashatunk.

A teljes cikk lejjebb olvasható.

Pathways to Peace and Justice - Konferencia a békéért

Szeptember 21-22. között került megrendezésre a Pathways to Peace and Justice konferencia Dánia Gribskov nevű térségében. A következőkben Kabos Eszter Templeton Fellow beszámolóját olvashatjuk.

A Pathways Project első nemzetközi Pathways to Peace and Justice című konferenciáján vehettem részt szeptember végén, mely a 193 nemzet által az ENSZ-ben elfogadott 17 Sustainable Development Goals (SDG) egyikére, a békére hívta fel a figyelmet.