Csermely Péter

Hálózatkutató, a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács és az Európai Tehetségsegítő Tanács elnöke

Egy mentor néha öt percnyi intenzív beszélgetéssel egy egész életen át ható tanulságot véshet be egy kiváló tehetség emlékezetébe. Néha még ennyi sem kell. Csak a türelmes, figyelmes meghallgatás -- ahogy Kopp Mária tanított erre sokunkat a Semmelweis Egyetem mentorai közül.

Kapcsolódó hírek

Látogatás a Genfi CERN-ben egy fellow szemével: Fábian Armin Vincentius

"Vasárnap késő délután érkeztünk Genfbe, ahonnan északra, a francia-svájci határon helyezkedik el a CERN. Először érdemes tisztázni, hogy milyen kutatóközpontról is van szó. A CERN nem más, mint az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet, a részecskefizikai kutatások európai szervezete, a világ legnagyobb részecskefizikai laboratóriuma, a Nagy Hadronütköztető (LHC) és a World Wide Web (WWW vagy röviden Web) születési helye..."

Fábian Armin Vincentius Junior Templeton Fellow-nk az alábbi blogbejegyzésében számol be a novemberi CERN látogatásról. 

Hírek Fellow-któl az ECHA hivatalos kiadványában: Fábián Ármin Vincentius

Az ECHA (European Council for High Ability) hivatalos kiadványának aktuális számában megjelent Fábián Ármin Vincentius Junior Templeton Fellow-nk cikke, melyben a "Youth Platform of the European Talent Support Network" nevű európai hálózathoz kapcsolódó elmúlt bő féléves személyes tevékenységeiről számol be. 

A teljes cikk lejjebb olvasható.