Mellettünk állnak

Benkő Vilmos

Üzletember, vállakozó, coach, az Amerikai Kereskedelmi Kamara volt elnöke, számos nemzetközi szervezet és alapítvány, a Fulbright Hungary, a Csodalámpa Alapítvány vezetőségi tagja, a MATEHETSZ tehetségnagykövete, a Toastmasters Hungary megalapítója. Gyermekkorában súlyos betegségen esett át, melyet leküzdve bátorságra és eltökéltségre tett szert. Meg persze önbizalomra. Ő már tudja, hogy érdemes élni, és érdemes küzdeni egy jobb világért.

Benkő Vilmos
Bogányi Gergely

Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész.

Bogányi Gergely
Bojár Gábor

Széchenyi díjas vállalkozó, az építészeti tervezőprogramok világpiacát vezető Graphisoft alapítója. Az aktív cégvezetésből történt visszalépését követően 2007-ben megalapítja az Aquincumi Technológiai Intézet nevű oktatási intézményt, ahol vállakozói tapasztalatainak megosztásával segíti a jövő nemzedékét sikeressé tenni.

Bojár Gábor
Csermely Péter

A hálózatokat kutatja és élethivatásként szervezi is. 1995-ben indította el a KutDiákot, amely több mint tízezer középiskolás diákot vont be a legmagasabb szintű kutatásokba. 2006 óta a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács, 2012 óta az Európai Tehetségsegítő Tanács elnöke. Számos munkatársával együtt 2015-ben egy Európai Tehetségsegítő Hálózat működését indította el. 2010-ben a tehetséggondozó tevékenysége miatt a nevét beírták a Magyar Örökség könyvébe.

Csermely Péter
Dr. Freund Tamás

Széchenyi-díjas magyar neurobiológus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, 2014-től élettudományi alelnöke. Az agykéreg működésének nemzetközi hírű tudósa.
Magyar Tehetség Nagykövete, 2011.

Dr. Freund Tamás
György Alfréd atya

kamiliánus szerzetes
Magyar Tehetség Nagykövete, 2011.

György Alfréd atya
Horváth Krisztina

Közgazdasági és MBA fokozattal a Magyar Nemzeti Bankban végzett munkája után 1989-től a Raiffeisen Bank Zrt. munkatársa lett, ahol 1998-tól vezérigazgató-helyettesként dolgozott. 2014-től a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója. Számos szakmai szervezet munkájában vesz részt, tagja a Hungarian Business Leaders Forum női szekciójának. 2004-2008 között a Magyar Marketing Szövetség elnöke volt.

Horváth Krisztina
Jaksity György

1990-ben részt vett a Budapesti Értéktőzsde megalapításában. 1999-től a tőzsdetanács tagja volt, 2002 és 2004 között tőzsde igazgatóságának elnöki tisztét töltötte be. Alapítója a Concorde csoportnak, amelynek 1993-2009 között operatív vezetőként, utána igazgatóság elnökeként irányítója. A Magyar Befektetés-Elemzők Egyesületének elnöke és az Európai Befektetés-Elemzők Egyesületei Szövetségének (EFFAS) igazgatósági tagja volt 1996 és 2000 között. 2007-ben Az év üzletembere volt. A fejlődési rendellenességekkel született gyermekeket (és családjukat) segítő Mosoly Otthon Alapítvány aktív támogatója.

Jaksity György
Küllői Péter

Küllői Péter befektetési bankár volt először Budapesten aztán Londonban. Negyven évesen visszavonult. Több nemzetközi civil és üzleti szervezet igazgatóságában vesz részt, többek között a Bátor Tábor Alapítvány elnöke, a Common Purpose Charitable Trust igazgatósági tagja és a Tate Russian and Eastern European Bizottságának a tagja.

Küllői Péter
Dr. Lovász László

Széchenyi-nagydíjas, Bolyai-nagydíjas, valamint Bolyai János alkotói díjas és Wolf-díjas magyar matematikus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, és az amerikai National Academy of Sciences rendes tagja.

Dr. Lovász László
Dr. Mezey Barna

magyar jogtörténész, az Eötvös Loránd Tudományegyetem rektora, az Állam-és Jogtudományi Kar Magyar Állam- és Jogtörténeti Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára, a Magyar Tudományos Akadémia doktora.

Dr. Mezey Barna
Polgár Judit

A sakktörténet legjobb női sakkozója:
nemzetközi nagymester, 26 éven át vezette a női világranglistát, kétszeres női sakkolimpiai bajnok, a nyílt kategóriában kétszeres olimpiai ezüstérmes, összesen tízszeres sakkolimpikon, nyolcszoros Sakk Oscar díjas, U14 és U12 korosztályos ifjúsági világbajnok a fiúk között. A Magyar Tehetség Nagykövete, 2014.

Polgár Judit
Salgó István

A 90-es évek elejétől különböző pénzügyi szolgáltatóknál töltött be vezető pozíciót. 1997-től az ING Investment Management Magyarországi Vagyonkezelő Rt. elnök-vezérigazgatója volt, majd a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkáraként tevékenykedett. 2007-től az ING Bank vezérigazgatója. Az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért magyarországi szervezetének elnöke.

Salgó István
Dr. Sólyom László

Jogtudós, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja. 1989 és 1998 között az Alkotmánybíróság tagja, 1990 és 1998 között a testület elnöke, 2005. és 2010. között a Magyar Köztársaság elnöke. Magyar Tehetség Nagykövete, 2011.

Dr. Sólyom László
Dr. Szabó Gábor

Magyar fizikus, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Szegedi Tudományegyetem rektora.

Dr. Szabó Gábor
Dr. Szél Ágoston

Magyar anatómus, a Semmelweis Egyetem rektora, egyetemi tanár és intézetigazgató, a Magyar Tudományos Akadémia doktora.

Dr. Szél Ágoston
Zwack Izabella

Olaszország egyik kiváló borvidékén nőtt fel. 1988-ban a családjával együtt Magyarországra költözött, amikor édesapja, Zwack Péter újra elindította az eredeti Unikum gyártását Magyarországon. 2008-tól a Zwack Unicum igazgatótanácsának a tagja, az Unicum nemzetközi nagykövete. A Zwack Izabella Borkereskedés vezetője. Saját borászata, a Dobogó, Tokajban számos nemzetközi díjat nyert boraival.

Zwack Izabella