Torma Dorisz

25 éves
Budapest

Jelentkezésem célja
Szeretnék az érdeklődésemnek megfelelő területeken továbbfejlődni. Ez számomra úgy a legkönnyebb, ha az új ismereteket egy lelkes és motivált közösség tagjaként sajátíthatom el.

Terveim a következő egy évre
A doktori képzés megkezdése előtt szeretnék minél több tapasztalatot szerezni a versenyszférában, valamint szeretnék az akadémiai életben is új tudományterületekkel és emberekkel megismerkedni.

Amiben fejlődni szeretnék
Szeretném a kutatói munkához szükséges készségeimet karbantartani (adatelemzés, kutatásmódszertan, statisztika), mindezek mellett pedig szívesen megismerném a legújabb trendeket a marketing és a környezetvédelem területén.

A beválogatás legérdekesebb része
A feladatokra felkészülve kicsit magamat is jobban megismerhettem. Nagyon tetszett, hogy nem csak az elért eredmények, de a személyiségi jellemzők is fontos szerepet kaptak.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Megtalálva az egyensúlyt a magán- és a tudományos élet között, boldog családi életet élek és minőségi tudományos munkát végzek, melynek eredményeit a versenyszférában is kamatoztatom.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
A legnagyobb lelki feltöltődést számomra a művészetek jelentik. Kedvenc sportom a síelés, emellett szeretek túrázni, új helyeket felfedezni, és nem utolsó sorban szakterületemen tevékenykedni.

Előadások, publikációk

  • Torma Dorisz: Fenntartható élelmiszer-fogyasztói magatartás. Szakmai előasás - VIII. SPSS Nyári Iskola, 2016. július 11. Veszprém
Csoportfacilitátor