Takács Fanni

16 éves
Hajdúböszörmény

Jelentkezésem célja
„Teher alatt nő a pálma” elv alapján és mert szeretem a kihívásokat, a Templeton Program esély, hogy kiteljesedjek, megismerjem magam, szakmailag fejlődjek, célokat kitűzzek, megvalósítsak.

Terveim a következő egy évre
Rövidtávú céljaim között szerepel az angol középfokú nyelvvizsga megszerzése. További célom pedig sikeresen érettségizni, majd egyetemen tanulni. Egy jó csapat aktív tagjává válni.

Amiben fejlődni szeretnék
Magyar és angol nyelvű kommunikációban, kapcsolatépítésekben, üzleti élet lehetőségeinek megismerésében, szervezési feladatok ellátásában.

A beválogatás legérdekesebb része
A tesztek során sok mindent megtudhatott az ember saját magáról/képességeiről. 17000 emberből csak 200, ill. 300 a nyertes. Élvezetes volt a szóbeli interjú.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Nagy és boldog családban élek. Munkámban sikeres leszek, teljes erőbedobással fogom végezni. Bejárom a világot, rengeteg ismeretséget kötök. Szeretnék segíteni más embereken.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
9 éve mazsorettezek, a tánc az életem részévé vált. Szeretek moziba, színházba járni, kirándulni, a családommal és a barátaimmal kikapcsolódni.

Csoportfacilitátor
 
 
Kapcsolódó hírek

Takács Fanni: Én is egyike vagyok a 315 Fellownak!

2016. március 12-én, Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében került megrendezésre az első Magyar Templeton Program beválogatottjainak avatása.

Én is egyike vagyok a 315 Fellownak!

A Magyar Templeton Program a világon egyedülálló, kísérleti tehetségazonosító és tehetséggazdagító program, amelynek célja, hogy megtalálja és 2016. márciusától egy éven át személyre szabott tehetséggondozó programban részesítse a 20.000 főből beválogatott 315 Junior Templeton Fellow-t, kivételes magyar kognitív tehetségeket.