Stark Klára Alíz

21 éves
Szentendre

Jelentkezésem célja
A program által új ismeretségekre tehetek szert, mentori támogatásban részesülhetek, személyre szabott képzéseken vehetek részt, anyagi támogatásra pályázhatok.

Terveim a következő egy évre
Szeretnék nemzetközi együttműködést kialakítani kutatócsoportom és amerikai partnere között, kiállítani Prágában és minél több fellow társamat megismerni.

Amiben fejlődni szeretnék
Fontosnak tartom leendő munkámhoz az angol szaknyelv elsajátítását, mikrosebészeti gyakorlat megszerzését.

A beválogatás legérdekesebb része
A kitöltendő űrlap kérdései nem pusztán az eddig elért eredményeinkre vonatkoztak, hanem a jövőképünkről is írnunk kellet válaszainkban.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Harmonikus családanyaként, aki hivatása mellet az élet számos területén helytáll, legyen szó kutatásról, klinikumról, főzésről, sportról.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Szeretek utazni, kirándulni, izgek-mozgok, amikor csak tehetem. Sokat olvasok eredeti nyelven, új hobbim, orvosok életrajzát lapozgatni, látni, hogy tudják szerteágazó tehetségükkel a gyógyítás célját szolgálni.

Csoportfacilitátor
 
 
Kapcsolódó hírek

Miért is mentünk a svájci CERN-be?

Mindenki mást remélt ettől a látogatástól... Nekem, orvostanhallgatónak személy szerint a látogatás "alibije" a gyorsító daganatterápiás alkalmazása volt. Erről mindössze egy kivetítő szólt a látogatás során, így elégedetlen lettem volna, ha mindössze csak ennyit érintettünk volna a kirándulásunk során.