Schmidt Petra

27 éves
Pécs

Jelentkezésem célja
A belső tűz, amely éveken át hajtott a kutatásban, kihunyni látszott. Szükségem volt a megerősítésre és útmutatásra, hogy tudjam, értéke van a munkámnak. Folytatni kell!

Terveim a következő egy évre
A jelenlegi állapotnál elégedettebb, magabiztosabb emberként, (reményeim szerint értékteremtő) doktori disszertáció formájában adaptálom a kutatásom és a program által nyújtott tudományfejlesztés eredményeit.

Amiben fejlődni szeretnék
Szeretném felismerni, leküzdeni azokat a személyes gátakat, képesség és készségbeli (idegen nyelvi) hiányosságokat melyek (akár számomra észrevétlenül) megakadályoznak a sikeressé válásban, az előrelépésben, céljaim beteljesítésében.

A beválogatás legérdekesebb része
Olyan objektív visszajelzéseket kaptam magamról, a hozzáállásomról, hibáimról, a munkámról és annak értékmegítéléséről, melyek egy őszinte, ön-és átértékelési folyamatot indítottak el bennem.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Boldog, kiteljesedett, céljait elért emberként, aki úgy fekszik le éjjelente, hogy tudja, akár közvetve is, de tett azért, hogy az emberek élete jobbá, biztonságosabbá váljék.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
A két nagy „szerelem” (az állatvédelem és a sportolás) mellett, szeretek utazni, Verne-regényeket, önfejlesztő könyveket olvasni, a szeretteimmel és barátaimmal lenni. Ez tesz boldoggá.

Csoportfacilitátor