Rogács Álmos Szalárd

14 éves
Vámosszabadi

Jelentkezésem célja
Az érdeklődési területeimhez kapcsolódva új élményekkel szeretnék gazdagodni, új ismeretségekre szert tenni, valamint esetlegesen újabb területekkel bővíteni érdeklődésemet; valamint szeretném a látókörömet is tovább szélesíteni.

Terveim a következő egy évre
Fejleszteni szeretném önmagamat, tudásomat; új dolgokkal és hasonló érdeklődésűekkel szeretnék megismerkedni, mivel környezetemben meglehetősen egyedül vagyok az érdeklődésemmel. Az adódó lehetőségekkel minél jobban szeretnék élni.

Amiben fejlődni szeretnék
Történelem, nyelvek ismerete, informatika. Kommunikáció és az interperszonális kapcsolatok terén.

A beválogatás legérdekesebb része
milyen kreatív feladatok voltak az online tesztek során, nagyon érdekes és izgalmas volt várni az eredményeket, amik mindig nagyon inspirálóan voltak megfogalmazva, tele pozitív visszajelzéssel.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Úgy képzelem, hogy valamilyen külföldi országban diplomataként dolgozom a nagykövetségen vagy nemzetközi jogászként tevékenykedek az országok közötti együttműködés javítása, illetve esetleges vitás ügyek rendezésének érdekében.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Olvasni történelem témájú könyveket (gyakorlatilag mindenevő vagyok: Nagy Katalintól Az inkvizíció történetén keresztül Mezopotámiág). Idegen – és holt nyelvekkel akár autodidakta módon is ismerkedni, ill. a világ eseményeiben tájékozódni.

Csoportfacilitátor