Novák Béla

18 éves
Nyírkarász

Jelentkezésem célja
Kiteljesítsem a bennem rejlő kreatív potenciált, fejlődjek azokon a területeken, amelyeken a legnagyobb szükségem van céljaim elérése érdekében. Megkapjam a szükséges tudást, ismereteket álmaim megvalósításához.

Terveim a következő egy évre
Politikai pályához szükséges kapcsolati rendszert szeretnék kiépíteni, továbbá a politika háttérműködéséről, világpolitikai és világgazdasági eseményekről szeretnék informálódni. Aktívan részt akarok venni jövőnk alakításában.

Amiben fejlődni szeretnék
Leginkább a kommunikációs és retorikai képességeimet szeretném fejleszteni, továbbá szeretném eddig elsajátított idegen nyelvi tudásomat gyarapítani.

A beválogatás legérdekesebb része
Nagyon élveztem a beválogatás egészét. A személyes interjún a Templeton Program szakértőik, munkatársaik közvetlenségének köszönhetően úgy éreztem, mintha  nem egy ismeretlen helyen járnék.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Húsz év múlva, úgy gondolom, hogy az országért, népünkért fogok tevékenykedni a legjobb barátommal. Arra fogunk törekedni, hogy az ország gazdasági és társadalmi stabilitását elérjük.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Szabadidőmben szeretek társasági életet élni, kirándulni, kerékpározni, kikapcsolódni, sétálni mind a természetben, mind a belvárosban. Továbbá informálódni a napi aktualitásokról.

Csoportfacilitátor