Mészáros Eszter

23 éves
Abu Dhabi (Egyesül Arab Emírségek)

Junior Mentor

Jelentkezésem célja
Májusban végzek az egyetemen, így mérföldkő elé érkeztem. Szerettem volna egy olyan közegben maradni, amely elősegíti a további fejlődésem, és új kapukat nyit meg számomra.

Terveim a következő egy évre
Szeretnék minél több érdekes, tehetséges embert megismerni, tapasztalni, utazni, nyelvvizsgákat tenni, fejlődni és sikeresen a felnőtt életbe lépni.

Amiben fejlődni szeretnék
Emberi kapcsolatok, üzlet, technológia, gasztronómia, nyelvtudás. Emellett szeretném hatékonyabban szervezni az életem és megtalálni a munka és a pihenés közti egészséges összhangot.

A beválogatás legérdekesebb része
Sok tehetséges fiatal jelentkezett, megtiszteltetés egyike lenni a végső 300-nak.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Sikeres vállalkozóként és családanyaként. Ezzel együtt boldog, utazásban és tanulásban bővelkedő, egészséges életet szeretnék vezetni, szem előtt tartva mások jólétét is.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Legkedvesebb hobbijaim a gasztronómia és utazás. Emellett nagyon szeretek sétálni, jókat beszélgetni és táncolni. Bár ez utóbbi, az elmúlt pár évben sajnos kimaradt.

 

Mentori bemutatkozásom:
Nem régiben szereztem meg a BA diplomámat a New York University Abu Dhabi kampuszán, ahol pszichológiát tanultam. Jelenleg még keresem pontosan merre induljak tovább, azonban egyre biztosabban érzem, hogy a gyermekek ép kognitív és lelki fejlesztését szeretném elősegíteni nemzetközi oktatási programokon keresztül, emellett szívesen foglalkoznék Aspergeres gyerekek kommunikációs tréningjével is. A jövőmet mindenképp nemzetközi keretek között, vállalkozóként képzelem el, amelyben fontos szerepet tölt be az innováció és a kiegyensúlyozott, egészséges életmód.

Mentorálási területek:

  • Angol nyelv
  • Nemzetközi illetve interkulturális lehetőségek megtalálása
  • Nemzetközi pályázatok megírása
  • Interkulturális kommunikáció és érzékenység
  • Oktatási, illetve szociális projektek
  • Prezentáció
  • Kognitív pszichológia kutatás
Csoportfacilitátor