Mészáros Botond

16 éves
Szilágycseh

Jelentkezésem célja
A program számos lehetőséget biztosít a tagok számára, továbbá élmény egy kiváló alkotói közösségen belül hozzám hasonló embereket megismerni, velük dolgozni és fejlődni.

Terveim a következő egy évre
Szeretnék fejlődni, új embereket megismerni, kibontakoztatni ötleteimet és akár saját projekteken keresztül hozzájárulni a teljes csapat sikereihez.

Amiben fejlődni szeretnék
Leginkább a problémamegoldási és a logikai területen szeretnék fejlődni, ennek a közvetett eredményeként az informatika és természettudományok területén is.

A beválogatás legérdekesebb része
Találkozhattam a Program segítőivel a személyes interjú révén, és felmérhettem magam olyan területeken, amelyeken egyébként nem tudtam volna, mindezt szokatlan és egyben érdekes módon.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Olyan valakivé szeretnék válni, aki kreatív problémamegoldása révén fejlődést képes kiváltani környezetéből, segítve azt akár hozzájárulása, akár közvetlen támogatása által.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Szabadidőmben gyakran foglalkozok az irodalommal, törekedek a körülöttem lezajló folyamatok megértésére, ugyanakor informatikai és matematikai tudásomat igyekszem fejleszteni.

Csoportfacilitátor