Magyar Bálint

23 éves
Székesfehérvár

Jelentkezésem célja
Az élet tele van lehetőségekkel, és a sikeres embereket az választja el kevésbé sikeres társaiktól, hogy ők megragadják ezeket az esélyeket. Én az első kategóriába szeretnék tartozni.

Terveim a következő egy évre
Jól teljesíteni az egyetemen, minél több kutatási projektben részt venni, kidolgozni vállalkozási ötletem. Emellett ápolni, fejleszteni emberi kapcsolataimat, és felelősségteljesen, szolgálatkészen élni.

Amiben fejlődni szeretnék
Szakmai szempontból az orvosi diagnosztikához kapcsolódó tudásom, vállalkozási ismereteim bővítése. Tanulási és munkavégzési hatékonyságom növelése, életszemléletem formálása, vezetői képességeim fejlesztése.

A beválogatás legérdekesebb része
Lépésről lépésre valósággá vált egy „miért is ne?!” gondolat, és elérhetővé vált, hogy olyan emberekkel találkozhassak, akik életpéldája, tudása, meghatározó lehet szakmai és személyiség fejlődésemben.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Megtalálom életem társát, és nagycsaládban élhetek. Van egy munkám, melyet szeretek, és szenvedélyesen tudok végezni, illetve egy alapítványom, melyben személyesen is tudok másokat szolgálni.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Imádok sportolni (labdasportok, teljesítmény versenyek, hegyi kerékpározás), utazni, új embereket, kultúrákat megismerni, a természetben lenni, rendezvényeket szervezni, érdekes projektekben dolgozni.

Csoportfacilitátor
 
 
Kapcsolódó hírek

Látogatás a Genfi CERN-ben egy fellow szemével: Magyar Bálint

Már a repülőtéren lehetett érezni, amikor először találkoztunk és beszélgetésbe elegyedtünk egymással, hogy mindenki nagyon izgatott. Nem is csoda, hiszen nem egy egyszerű utazásra indultunk, hanem a világ egyik központi kutató intézetébe, a CERN-be. Az utazás jó hangulatban telt, és a genfi repülőtér körbejárása után végül megtaláltuk a számunkra megfelelő Y buszt, mely egészen a CERN bejáratáig szállított minket. Megmondom őszintén, hogy az utazás előtt kicsit más (talán naiv) elképzeléseim voltak a kutatóközpontról.