Lobitz Andor

12 éves
Mosonmagyaróvár

Jelentkezésem célja
Matematikatanárnőm ajánlotta ezt a lehetőséget, és mivel sok minden érdekel, ezért úgy gondoltam új, érdekes ismeretekkel gazdagodhatok. A tudomány világához még közelebb kerülhetek.

Terveim a következő egy évre
A versenyeken továbbra is eredményesen szeretnék szerepelni. Az idegen-nyelvtudásomat olyan szintre fejleszteni, hogy a kommunikáció könnyű legyen. A matematikában továbbra is örömömet lelni.

Amiben fejlődni szeretnék
A tudásomat a logika, algebra, az idegen nyelv területén szeretném tökéletesíteni. A művészetekben is (néptánc, kürt) további lépéseket szeretnék megtenni.  Rengeteg könyvet szeretnék elolvasni.

A beválogatás legérdekesebb része
Érdekes volt számomra a beválogatás során a sokféle logikai teszt, személyes beszélgetés kérdései, valamint az, hogy egy újabb megmérettetésben vehettem részt sok-sok izgalmas feladattal.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Remélem, hogy egy csapat tagjaként valamilyen kutatómunkával (műszaki fejlesztés, űrkutatás) foglalkozom, amiben olyan sikereket érhetünk el, hogy egy egészségesebben élhető jó környezetet őrizhessünk.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Szívesen oldok meg matematikai, logikai feladatokat és ilyen irányú versenyeken is szeretek indulni. Ezenkívül: néptánc, kürt, kung-fu, olvasás.

Csoportfacilitátor