Kurgyis Bálint

19 éves
Gomba

Jelentkezésem célja
Számomra a program legérdekesebb aspektusai a személyes mentorálás, a kutatásba való bekapcsolódás és az, hogy találkozhatok hasonló érdeklődésű emberekkel. Ezek reményében jelentkeztem a programba.

Terveim a következő egy évre
Az ELTE fizikus szakán elkezdem egyetemi tanulmányaimat és ott valamilyen kutatásba szeretnék bekapcsolódni.

Amiben fejlődni szeretnék
Szeretném a fizikában elméleti tudásomat elmélyíteni, idegen nyelvtudásomat fejleszteni, matematikai eszköztáramat szélesíteni.

A beválogatás legérdekesebb része
Sokoldalúan próbáltak megismerni a különböző tesztek által a szervezők, és ezzel én is szembesülhettem saját kvalitásaimmal.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Húsz év múlva reményeim szerint családom lesz és a fizika valamilyen dinamikusan fejlődő ágában végzek majd kutatómunkát.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Szabadidőmet legszívesebben a barátaimmal töltöm, valamint szeretek sportolni, olvasni, zenét hallgatni, filmet vagy sorozatot nézni.

Mentori bemutatkozásom
Idén fejezem be a gimnáziumi éveimet, szeptembertől fizikus hallgatóként folytatom tanulmányaimat. Sok éven keresztül kiemelten foglalkoztam minden természettudományos tárggyal, de a humán ismeretek és az angol nyelv is közel áll hozzám. Rengeteg tanulmányi versenyen vettem részt, és az ott szerzett tapasztalatokat, ismereteket szívesen átadom fiatalabb társaimnak. A fizika, matematika mellett más érdekes témákkal is örömmel foglalkozok, így akár én is tanulhatok valamit a mentorálás során.

Mentorálási területek, témák
Elsősorban a fizika, matematika, kommunikáció és esetleg más természettudományok területén tudnék egy fiatalt támogatni.

Csoportfacilitátor
 
 
Kapcsolódó hírek

Speak Academy: A bemutatkozástól a vacsorabeszédig

Szeptember 4-én a Corinthia Hotelben volt az első találkozó. Mi, Fellow-k szerettünk volna megtanulni közönség előtt beszélni, míg Benkő Vilmos, Szigeti Attila és Szabó Atis készek voltak ehhez minden szükséges támogatást, tanítást és kritikát megadni nekünk.

A fizika fellegvára egy fizikus szemével

November 13-án este több szerencsés Fellow-val és kísérővel egyetemben megérkeztünk Genfbe, ahol élményekkel, tanulással és szórakozással teli két nap várt ránk.