Körtvélyessy Kata

13 éves
Budapest

Jelentkezésem célja
Szüleim és tanáraim szerint okos és tehetséges vagyok. Szeretném megtudni, hogy mennyire és leginkább miben. Ha sikerül bekerülnöm, nagy megtiszteltetés lenne és lehetőség a továbbfejlődésre.

Terveim a következő egy évre
Tavaly szeptember óta a Toldy Ferenc Gimnázium tanulója vagyok. Szeretném megtartani tanáraim, osztálytársaim elismerését az osztály egyik legjobb tanulójaként. Szeretnék a Magyar Templeton Programba bekerülni.

Amiben fejlődni szeretnék
Szeretnék sokat fejlődni angol nyelvből, matematikából és számítógépes ismeretekből. Önismereti, kommunikációs képességeim fejlesztésével is jó lenne nagyobb magabiztosságra szert tennem.

A beválogatás legérdekesebb része
Olyan teszteket tölthettem ki, amelyeket még előtte sohasem próbáltam (pl. IQ teszt). Szeretek versenyezni és mindig nagyon vártam, hogy bejutottam-e a következő fordulóba.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Boldog párkapcsolatban fogok élni, és remélem megszületik addigra első gyermekem. Sikeres karriert fogok befutni. Olyan munkám lesz, ami érdekel, és amit szeretek. Az emberek elismernek majd.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Nagyon szeretek olvasni, így soha nem unatkozom. Versenyszerűen síelek, és úszom. A síelés a „hobbim”, az úszás inkább kemény munka.

Csoportfacilitátor