Kádár Anett Julianna

29 éves
Debrecen

Junior Mentor

Jelentkezésem célja
Itt egyszerre gazdagodhatok új ismeretekkel, és adhatom át a megszerzett tudásom és tapasztalatom a fiatalabb tehetségeknek.

Terveim a következő egy évre
Doktori cím (Phd) megszerzése, önálló kötet kiadása.

Amiben fejlődni szeretnék
Szakmai kapcsolatok alakításában, szociális vállalkozás és üzleti lehetőségek megismerésében.

A beválogatás legérdekesebb része
IQ tesztet is töltöttünk ki. Eddig még nem töltöttem ki ilyen tesztet, és érdekes feladatok voltak benne.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Egyetemi tanárként vagy sikeres vállalkozóként.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Hegedű, jóga, kikapcsolódás barátokkal, főzés.

 

Mentori bemutatkozásom:
Jelenleg a Debreceni Egyetem BTK Irodalomtudományok Doktori Iskolájában doktorjelöltként készülök Phd disszertációm védésére. Fő kutatási területeim az irodalmi-zenei kapcsolatok és az olasz-magyar kulturális kapcsolatok vizsgálata. Szerencsés helyzetben vagyok, mivel kutatási területem egyben a hobbim is. Hamarosan megjelenik első önálló tudományos tanulmánykötetem. Általában a tudományos bemutatkozásban itt felsorolnám az eddig elnyert díjakat, elismeréseket, nemzetközi publikációkat, ám én sokkal fontosabbnak tartom azt a munkát, kitartást, áldozatot, örömöt, kudarcot és újrakezdést, ami a sikerek mögött áll, mint egy díjakból álló adathalmazt. Gyakran publikálok hazai és nemzetközi szaklapokban, így leginkább a tudományos írás, fordítás és zene iránt érdeklődők részére tudok hasznos tanácsokkal szolgálni. Szívesen mentorálnék olyan fiatalt, akit a multimédia és irodalom/kultúra területe érdekel, mivel két éve dolgozom a fulldome.pro nemzetközi csoportjában tudományos konzulensként az italianisztika területén.

Mentorálási területek:
- interdiszciplináris kutatások
- multimédiás filmgyártás és italianisztika 
- fulldome stúdió alapismeretek
- olasz és angol nyelvi készségek fejlesztése
- külföldi tanulmányok
- versenyzés 
- a fellow saját eredményeinek publikálása
- ppt készítése

Csoportfacilitátor
 
 
Kapcsolódó hírek

Részvétel a Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciáján

A 2016. november 17-én tartott XIII. Pro Scientia Aranyérmesek Konferencia egyik előadója Molnár Anna Junior Templeton Fellow volt. A Pécsett megrendezett háromnapos szakmai programsorozaton a fiatal tehetség "Betekintés a daganatok kialakulásának molekuláris hátterébe" címmel tartott előadást. A konferencia alkalmával tartott közgyűlésen a Magyar Templeton Programot Kádár Anett Julianna Fellow mutatta be a hallgatóságnak.

Interaktív előadás az Óbudai Egyetemen

Szeptember 30-án Kádár Anett Julianna és Jakab Sándor Templeton Fellow-k tartottak előadást az Óbudai Egyetemen. Fellow-ink egy egyetemi óra keretében kaptak lehetőséget arra, hogy közel 30 egyetemi hallgató számára mutassák be az egy éven át tartó program részleteit.