Juhász Bálint

23 éves
Pécs

Junior Mentor

Jelentkezésem célja
Azért jelentkeztem, hogy egy szellemileg stimuláló közösség tagja legyek.

Terveim a következő egy évre
Problémamegoldásra, gondolkodásra serkentő online tanulói felület fejlesztése, tesztelési fázisba juttatása.

Amiben fejlődni szeretnék
Leginkább projekt menedzsmenthez, szervezéshez kapcsolódó képességekben.

A beválogatás legérdekesebb része
A beválogatásban az volt számomra a legérdekesebb, hogy szülővárosomban, Kaposváron vettem részt a szóbeli interjún, ahol egy jó beszélgetésben volt részem.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
A mai gyorsan változó világban ezt nehéz előre látni, mindenképpen örülnék neki, ha szakmailag és a családi életben is sikeres lennék.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Szívesen olvasok, szépirodalmi könyvekből Márai Sándor és Csányi Vilmos a kedvenceim, tudományos ismeretterjesztő könyvekből pedig Mérő László műveit kedvelem leginkább.

 

Mentori bemutatkozásom
Jelenleg a Corvinus Egyetem és Eötvös Loránd Tudományegyetem közös képzésén, a biztosítási és pénzügyi matematika szakon tanulok Budapesten, az alapképzést pedig a Pécsi Egyetem alkalmazott közgazdaságtan szakán végeztem. Sok üzleti / közgazdasági esettanulmányi versenyen vettem részt, így ha valakit érdekel ez a terület, szívesen megosztom a tapasztalataimat. Újabban a pénzügyi matematika kezdett el érdekelni, így ebben a témában is várom az érdeklődőket!

Mentorálási területek:
Szerintem pályaválasztás előtt álló, tehát 16-17 éves Fellowknak tudnám a legtöbb segítséget nyújtani. A területek, amikkel többet, mélyebben foglalkoztam: történelem, matematika, esettanulmányi versenyzés, közgazdaságtan, pénzügyi matematika, ezekben a témákban szerintem hasznos tanácsokkal tudnám ellátni a hozzám forduló Fellowkat.

Csoportfacilitátor