Hargitai Viktória Dóra

20 éves
Budapest

Jelentkezésem célja
A programba személyes fejlődésem céljából jelentkeztem. Bízom benne, hogy ennek segítségével bővíthetem a látókörömet, új ismereteket és tapasztalatokat szerezhetek, illetve megismerkedhetek más tehetséges fiatalokkal.

Terveim a következő egy évre
Az új tapasztalatok révén szeretném megtalálni a számomra legmegfelelőbb gazdasági területet, amely felé orientálódhatok, továbbá szeretnék különböző tudományterületeket mélyebben megismerni és a kapcsolati tőkémet fejleszteni.

Amiben fejlődni szeretnék
Leginkább szakmai téren szeretnék többet tanulni és tapasztalni, illetve a személyiségemet és a soft skilljeimet szeretném fejleszteni.

A beválogatás legérdekesebb része
a számos kérdőív, teszt és az interjú kapcsán máris sikerült jobban megismernem saját magamat, az érdeklődési körömet, s ezáltal a céljaimat is jobban behatárolnom.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Remélem, hogy mind a magánéletemben, mind pedig szakmai téren sikeres leszek. Szeretnék családot alapítani, és egy olyan cégnél elhelyezkedni, ahol kihasználhatom a kreativitásomat és a képességeimet.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Szeretek új dolgokat kipróbálni, hogy mindig inspirálva legyek, önkéntes projekteken dolgozni, olvasni, művelődni, a szabadban, a családommal, a barátaimmal lenni.

Csoportfacilitátor