Hamvas Johanna

12 éves
Solymár

Jelentkezésem célja
Szeretem megmérettetni magam, a tesztek is izgalmasak voltak. Szeretek „kutatni”, érdekes kérdésekre választ keresni. Ehhez szeretnék segítséget kapni informatikai és nyelvi területen. Szívesen dolgoznék hasonlóan lelkes csapattagokkal.

Terveim a következő egy évre
Középfokú szinten megtanulni az angol nyelvet. Gyors és hatékony számítógép-használatot elsajátítani (némi programozással). Izgalmas kutatásokban részt véve gyarapítani tudásomat. Olyan emberekkel találkozni, esetleg együtt dolgozni, akiket példaképnek választhatok.

Amiben fejlődni szeretnék
Ahhoz, hogy az engem érdeklő kérdésekre megtaláljam a választ leginkább a nyelvismeret és számítógépes (programozás) ismeretek hiányát érzem. Szeretnék például ezekben fejlődni.

A beválogatás legérdekesebb része
Kitaláljam, hogyan tudom a legjobb eredménnyel megoldani a feladatokat. Nagyon izgalmasak voltak az IQ tesztek és a problémamegoldó feladatok is. Kíváncsi voltam arra is, milyen lesz az interjú, milyen kérdésekre kell majd válaszolnom.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Éppen 33 éves leszek, és amennyiben 20 évvel korábban beválasztottak a J. Templeton Fellow-k körébe, bizonyára egy izgalmas kutatói munkakörben dolgozom majd, valamilyen, az emberiség számára fontos kérdésre keresve a választ. (Ellenkező esetben talán sportorvos-pszichológusként segítem az olimpiára készülőket.)

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Szeretek sportolni (atletizálni és falat, sziklát mászni, túrázni), énekelni, zenélni (gitározni és citerázni). Szükségem van ezekre a kikapcsolódásokra, ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben.

Csoportfacilitátor