Gönczi Gergely

26 éves
Budapest

Junior Mentor

Jelentkezésem célja
Egy kiváló oktatóm, Sulyok Márton ajánlotta a jelentkezést. Szimpatikusnak, egyedülállónak és kiemelkedően személyre szabottnak találtam a kezdeményezést, így nagyon örülök, hogy a részese lehetek.

Terveim a következő egy évre
Célom nyárig a záróvizsgák sikeres letétele, majd pedig a jogi karon szerzett elméleti tudás mellé gyakorlati tapasztalatok gyűjtése egy inspiráló, motiváló munkahelyen.

Amiben fejlődni szeretnék
A gyakorlati szakmai életre vonatkozó tudásomat szeretném elsősorban fejleszteni. Ebben egy sokrétű szakmai-emberi kvalitásokkal rendelkező mentor kiemelkedően sokat segíthet.

A beválogatás legérdekesebb része
Sokrétű volt a szempontrendszer, ami alapján végül kiválasztódtak a jövő Junior Fellow-jai.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Szeretnék szakmailag minél függetlenebb lenni, és nagy társadalmi jelentőséggel bíró ügyekkel foglalkozni, emellett 2-3 életvidám gyereket felnevelni.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Szeretek sportolni (röplabda, futás, ejtőernyőzés), filmet nézni, barátokkal közös programokat szervezni, olvasni.

 

Mentori bemutatkozásom:
Az élet nagy dolgai iránt egyetemesen érdeklődöm. Egyrészt a jog mindig valamilyen életviszonyt szabályoz, ezt is meg kell ismerni, nem csak a rá vonatkozó szabályt - így már csak a szakmámhoz is elengedhetetlennek tartom ezt a hozzáállást.
De az ország jobbá tétele, a társadalmi párbeszéd erősítésének lehetősége, a szociális érzékenység növelése, a világhoz való viszonyunk mind-mind kedves témák számomra.
A világ megismerése a kvantumfizika alapjainak megértésétől egy inspiráló impresszionista festményben gyönyörködésig terjed számomra, minden, ami e két véglet között van, csupa felfedezésre váró érdekesség!

Mentorálási területek:
Jogi ismereteim mellett számos terület iránt érdeklődöm, ismertségi körömbe pedig a legváltozatosabb szakmák képviselői tartoznak, így azt gondolom, ezek útján is segíthetném a mentorált útját, tapasztalatszerzését.

Csoportfacilitátor