Genda Attila

21 éves
Csór

Junior Mentor

Jelentkezésem célja
Jó lehetőséget láttam benne arra, hogy az egyetemi tanulmányokon kívül valami olyan extra tudást szerezhessek benne, ami a további karrieremben meghatározó lehet.

Terveim a következő egy évre
Szeretnék egy TDK dolgozatot készíteni, azzal sikeresen szerepelni. Teljesíteni az Iron Man távot. Mérnökversenyeken eredményesen szerepelni. Németországban egy évet tanulni a Karlsruhei Műszaki Egyetemen.

Amiben fejlődni szeretnék
Beszédkészségileg, retorikailag, előadásmódban, nyelvekben, csapatmunka szervezésében, emberek koordinálásában, vezetésében, a mechatronikai mérnökséggel kapcsolatos szakmai dolgokban szeretnék leginkább fejlődni.

A beválogatás legérdekesebb része
Hogyan mértek fel a pszichológiai teszten. Kezdetben izgultam a szóbeli fordulón, azonban a beszélgetés elkezdése után ez elmúlt. Érdekes volt jövőbeli terveimről beszélni egy pszichológusnak. 

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Húsz év múlva szeretnék sikeres mérnök lenni, saját vállalkozással. Emellett szeretnék egyetemen oktatni, kutatni. Szeretnék családot három gyerekkel.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Sportolni szeretek legszívesebben és olvasni. Futni, úszni és kerékpározni szoktam, ezekre igyekszem mindig időt találni. Amikor ráérek, szívesen olvasok szépirodalmat.

 

Mentori bemutatkozásom:
A Budapesti Műszaki Egyetemen Gépészmérnöki Karán tanulok mechatronikát, ez a terület a gépészet, elektrotechnika és az informatika kombinációjaként jellemezhető. Az egyszerűség kedvéért mondhatjuk, hogy robotokkal foglalkozó tudomány.
Olyan mentoráltak jelentkezését várom, akik programozással, robotokkal, esetleg gépészettel kapcsolatban szeretnének maguknak olyan mentort találni, aki szakmai segítséget adhat.

Mentorálási területek:
12-16 év körüli mentoráltat tudnék vállalni. A feljebb feltüntetett területeken tudnám szakmailag segíteni a mentoráltam.

Csoportfacilitátor