Gazdag-Győri Zsombor

16 éves
Budapest

Junior Mentor

Jelentkezésem célja
Gondoltam, ki/megpróbálom, mert az embernek élnie kell a felkínálkozó lehetőségekkel (akkor is, ha azok miben létével nincs egészen tisztában).

Terveim a következő egy évre
Számos célom van az évre, a kérdés feltételezem erre az adott programra vonatkozik, erről akkor tudok nyilatkozni, ha már belekóstoltam a dologba.

Amiben fejlődni szeretnék
Ez az előzőhöz hasonló kérdés, ha valamit mindenképpen ki kell emelni, akkor matematika gazdasági ismereteket, mondanám elméleti és gyakorlati szinten.

A beválogatás legérdekesebb része
Milyen teszteket milyen tulajdonságok meglétének, illetve meg nem létének kimutatására akarnak használni.(Hogy milyen bugyuták és félrevezetőek egyes tesztek.)

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Az egyetemi szinten elsajátított gazdasági ismeretekkel rendelkező ennek megfelelő munkakörben elhelyezkedett munkavállalóként vagy egy saját vállalkozás élén.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Szeretek társasjátékozni, kártyázni, zenélni, sportolni, kirándulni… azokkal a dolgokkal foglalkozni, amiket az első kérdésre való válaszolás során említettem.

Mentori bemutatkozásom:
16 éves budapesti gimnazista vagyok. Az iskolai szakkörökön kívül (fizika, matematika, mandarin), amelyek témájával otthon, hobbiként is foglalkozom, napi rendszerességgel sportolok (triatlon) és zenélek (zongora), régebben mindkettőt verseny szinten. Kedvelem a klasszikus zenét, irodalmat és színházat.

Mentorálási területek (10-12 éves korosztály):
- versenyzés (matematika és fizika)
- műelemzés

Csoportfacilitátor