Füstös Ágnes

18 éves
Kolozsvár

Jelentkezésem célja
Szeretnék szakmailag, de ugyanakkor személyiség terén is fejlődni és hasonló érdeklődésű emberekkel megismerkedni.

Terveim a következő egy évre
Első sorban a szakmai előrehaladás, de remélem sikerül különféle készségeimet és személyiségemet is fejlesztenem.

Amiben fejlődni szeretnék
Matematika és informatika, hiszen a későbbiekben is ezzel szeretnék foglalkozni.

A beválogatás legérdekesebb része
Részt vettem életem első skype-on lezajló interjúján.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Munkahely szempontjából programozóként képzelem el magam egy nagyobb cégnél. Illetve első sorban anyaként, egy olyan anyaként, akinek a család az első.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Mindennap sportolok, ez ad energiát a tanuláshoz. Szeretek olvasni és filmeket nézni. Az időm nagy részét a barátaimmal töltöm.

 

Mentori bemutatkozásom:
18 (lassan 19) éves kolozsvári lány vagyok, nemrég ballagtam el a középiskolából, ahol két olyan tantárgy is végigkísért, ami valamilyen szinten hobbimmá vált: a matematika és az informatika. Az évek során megszerzett tudásommal szívesen segítenék más(oka)t is, ezért jelentkeztem a Junior Mentor programra. Illetve ezek mellett, ha valaki a német nyelv iránt érdeklődik, szívesen segítek a nyelvi készségek fejlesztésében is.
Magamról még talán annyit, hogy szabadidőmben sportolok, napi rendszerességgel, illetve amikor nem a barátaimmal vagyok, legszivesebben olvasok vagy filmeket nézek.

Mentorálási területek:
Leginkább 12-18 éves fiatallal foglalkoznék, főként a matematika területén tudnék segítséget nyújtani, illetve akár személyes kérdésekben (pl. pályaválasztás, önismeret) is. Matematikán belül véleményem szerint versenyre tudnék valakit felkészíteni.

Csoportfacilitátor