Földvári-Nagy Csenge

18 éves
Telki

Jelentkezésem célja
Megtetszett az, hogy segítenek kibontakoztatni a bennem rejlő tehetséget, és hasonló érdeklődésű emberekkel van lehetőségem találkozni.

Terveim a következő egy évre
Nemzetközi érettségi lerakása, egyetemre való felkészülés. Nemzetközi konferencián a kutatásaim bemutatása. Nyelvtudásom tökéletesítése, új idegen nyelv elkezdése. A kutatásaim folytatása és újak elkezdése.

Amiben fejlődni szeretnék
Szeretném fejleszteni a nyelvtudásomat, önismeretemet és a kapcsolati hálómat.

A beválogatás legérdekesebb része
Változatos feladatokkal mérték a képességeimet, és a személyes interjún nagyon jó hangulatú beszélgetés keretében beszélhettem magamról és a céljaimról. 

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Boldog házasságban, anyukaként élem a napjaimat a családommal, és a legjobb egyetemek egyikén szerzett diplomával jogi doktorként segítek a rászorulókon és/vagy a Földnek. 

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Sok időt töltök a kutatásaimmal, nyelvtanulással, barátaimmal/családommal és a kutyáimmal. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, kirándulni, kézműveskedni, színészkedni és sportolni.

Területek, amikbe segíteni tudok:
*Prezentáció készítés
*Időgazdálkodás
*Nyelvtanulási technikák/ nyelvtudás javítása
*Előadási technikák

Mentori bemutatkozás:

18 éves vagyok, szeptembertől kezdem tanulmányaimat egy Cambridge-i elit gimnáziumban. Környezetvédelmi jogásznak és emberi jogi ügyvédnek készülök a Cambridge-i vagy Harvard Egyetemre. Öt hónapot töltöttem Spanyolországban nyelvtanulás céljából.  Húgommal két szekcióban nyertünk az idei TUDOK konferencián, egy megjelent, nemzetközi cikkem van. Általános iskolában gyorsító pedagógiával egy év alatt végeztem el a 7. és 8. évfolyamot (évet ugrottam). Kifejezetten rajongok a téli sportokért,  2014-ben Bordercross magyar bajnok lettem. Tíz éven keresztül voltam tagja egy színjátszó csoportnak, majd két évig iskolai angol nyelvű színjátszókörben vettem részt. Amikor csak lehetőségem nyílik rá, részt veszek önkéntes programokon, hiszen nagyon fontos számomra az esélyegyenlőség és a mások segítése!