Dr. Tóth József

30 éves
Budapest

Junior Mentor

Jelentkezésem célja
Hiszem, hogy némi tehetséggel és kellő kitartással bármit el lehet érni. A kérdés csak az, hogy mikor. A Templeton Program segíthet megtalálni a sikerhez vezető legrövidebb utat.

Terveim a következő egy évre
Célom egy egészségügyi start-up vállalkozásba kezdeni.

Amiben fejlődni szeretnék
Vállalkozás menedzsment, informatikai készségek, kommunikáció, self management.

A beválogatás legérdekesebb része
Meglepődtem rajta, hogy a felvételi elbeszélgetésen egy pszichológus fogadott (akárcsak egy menő nagyvállalatnál). Tartottam tőle, de végül nagyon kellemesen telt a közel másfél órás interjú.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Boldog családapa aki egy olyan sikeres vállalkozást vezet, mely segít az embereknek egészségesebbé válni.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Tanulás, foci, úszás, gitár, olvasás, utazás.

 

Mentori bemutatkozásom:
Egyetem alatt IÖCS vezetőségi tagként részt vettem a diákélet szervezésében, több külföldi tanulmányúton is részt vettem (USA, Csehország, Törökország) Egyetem után Egészségügyi Szakmenedzser mesterdiplomát szereztem ill. 2 évet dolgoztam sürgősségi osztályos orvosként. Emellett PhD képzésben vettem részt, melynek során sejtélettani kutatást folytattam, ill. élettan tantárgyat oktattam angol és magyar nyelven. Jelenleg aneszteziológus rezidensként dolgozom. Hobbim az olvasás, foci, úszás, squash. Szeretem a történelmet, illetve próbálom magam autodidakta módon képezni közgazdaságtanból.

Mentorálási területek:
16 éves kor felett, aki már sejti, hogy orvos szeretne lenni, vagy még jobb, ha már megkezdte tanulmányait. Úgy érzem pályaválasztásban, tanulási technikák elsajátításában, időmenedzsmentben, irodalomkutatásban tudnám elősegíteni mentoráltam fejlődését. 
Phd képzés során sejtélettani kutatással foglalkoztam, ill élettant oktattam, így ezen területeken nagy tudásra tettem szert. Egészségügyi menedzserként sokat olvasok egészségügyi szervezetfejlesztéssel, közgazdaságtannal kapcsolatos szakcikkeket. Kiemelten érdekel a kórházi sürgősségi betegellátás fejlesztése.

Csoportfacilitátor