dr. Klimaj Zoltán

27 éves
Budapest

Jelentkezésem célja
Rezidens vagyok, ugyanakkor a gyógyítás mellett szeretnék kutatóként is dolgozni, PhD fokozatot szerezni. Egy ilyen sokszínű program hozzájárulhat az utóbbihoz és sok lehetőséget rejthet magában.

Terveim a következő egy évre
Hála Istennek elnyertem egy ösztöndíjat, amivel az Egyesült Államokban dolgozhatok fél évig, szeretnék onnan minél több tudást haza hozni és itthon kamatoztatni a kutatásban, gyógyításban.

Amiben fejlődni szeretnék
Gépi tanulással kapcsolatos informatikai ismeretek a képalkotó diagnosztika, elsősorban MRI, fMRI területén, illetve ennek alkalmazása a betegellátásban és a kutatásban.

A beválogatás legérdekesebb része
A beválogatás összetett folyamata, esszék írása, bemutatkozó videó készítése, IQ tesztek kitöltése, akadémiai támogató és szülők véleményének kikérése mind része volt ennek a programnak.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Remélem, hogy egészségben és boldogságban élünk a majdani családomban, emberileg és szakmailag egyaránt elismert és megbecsült tagja leszek a munkahelyemnek, olyan, akit a betegek szeretnek.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Sokféle sportot űztem, most is szívesen sportolok, valamint örömmel ülök le néha a zongora elé vagy fújom meg a fuvolámat.

Csoportfacilitátor