Demkó Domán

10 éves
Budapest

Jelentkezésem célja
Tanáraim és szüleim javasolták, hogy próbáljam ki magam, viszont ahogy elkezdtem, nekem is nagyon megtetszett a program.

Terveim a következő egy évre
Szeretném tovább fejleszteni eddigi tudásomat és képességeimet. A táncversenyeken még jobb eredményt elérni párosban. Új dolgokat tanulni és új ismeretségeket kötni.

Amiben fejlődni szeretnék
Informatika, idegen nyelv, tánc, kommunikáció

A beválogatás legérdekesebb része
Az interjú tetszett a legjobban, még nem voltam ilyenen.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Olyan foglalkozásom lesz, amit szívesen csinálok. Nagyon sok barátom lesz, és lesz egy saját családom. A családom és a barátaim közelében fogok lakni.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Szeretek zenét hallgatni, zenét szerkeszteni és saját koreográfiára táncolni. Nagyon szeretem a csoportos programokat. Szeretek a szabadban felvételeket készíteni a drónommal.

Csoportfacilitátor
 
 
Kapcsolódó hírek

Egy nap sérült gyerekekkel

Játszottatok már sérült gyerekekkel?  Egyáltalán tudjátok, hogy mit jelent az, hogy sérült egy gyerek? Nem azt jelenti, hogy elesett a játszótéren és megsérült a lába, az teljesen más. Amikor azt mondják, hogy fogyatékos vagy sérült egy gyerek, az azt jelenti, hogy valamiben más, mint a többi.  Születéskor olyan sérüléseket szenvedett, amelyet nem lehet orvosi beavatkozással (műtéttel) meggyógyítani, a fejlődés során valamiben mindig lesz lemaradása. Esetleg nem fog tudni beszélni, járni vagy kilencévesen még pelenkázni kell.