Botlik Bence Béla

16 éves
Üllő

Jelentkezésem célja
Szeretném fejleszteni a tudásomat, kapcsolatokat építeni, ezek által megalapozni a jövőmet, hasonló ambíciókkal rendelkező embereket megismerni, illetve egy jó közösség tagja lenni.

Terveim a következő egy évre
Teljesíteni azokat a célokat, amelyek miatt a programba jelentkeztem, és felsőfokú angol nyelvvizsgát tenni, jelentős tanulmányi eredményeket elérni.

Amiben fejlődni szeretnék
Az angol nyelv, illetve a természettudományok (főként kémia) területén.

A beválogatás legérdekesebb része
Számos, nagyon eltérő jellegű feladatot kellett megoldjak, változatos problémák elé állítottak.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Kutató szeretnék lenni, nagy felfedezéseket tenni, és boldog, kiegyensúlyozott életet élni családdal, barátokkal.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
A barátaimmal közös programokon veszünk részt, olvasok, filmet nézek, zenét hallgatok, számítógépezek, kirándulok, sportolok.

Csoportfacilitátor
 
 
Kapcsolódó hírek

Életképek vidékről - Beszélgetés Tiszainoka polgármesterével

Január 6. és 8. között a hétvégémet három csoporttársammal, név szerint Bial Bencével, Csuta Ákossal és Kliment Dáviddal, illetve csoportfacilitátorunkkal, Koskovics Évával töltöttem. A Templeton Program keretein belül egy társadalmi felelősségvállalás témájú projektet valósítottunk meg; az ötletünk az volt, hogy tapasztaljuk meg a vidéki életet, és beszélgetéseken keresztül több szemszögből vizsgáljuk meg a magyar vidék problémáit, gondjait, és hogyan lehetne ezeket orvosolni, a környéket- és általánosságban a hasonló régiókat - fejleszteni.

Kvázikristályok - a kristályok fekete bárányai

 

 

Beszámoló a Kutatók Éjszakájáról

Megint tanultam valamit - A csoportfacilitátor interjúja egy Fellow-val

Szeretem, amikor másokra rá lehet csodálkozni, amikor jó történeteket lehet hallani és továbbadni azokat, amikor sikeres fiatalokról lehet olvasni. Mikor a kis királyfi elindul világkörüli útjára és visszatérve… vagyis, még mindig hiszek a mesékben. Sőt, megtanultam, hogy ezek nem is csak mesék lehetnek, hanem igaz történetek.