Berezvai Szabolcs

24 éves
Budapest

Jelentkezésem célja
Fontosnak tartom, hogy mindent megtegyek a személyes fejlődésem érdekében. A Program lehetőséget teremt a képességeim fejlesztésére, valamint hasznos kapcsolatok építésére.

Terveim a következő egy évre
Célom, hogy sikeres legyek kutatói és oktatói tevékenységemben, valamint a lehető legtöbb szakmai és személyes kompetenciát elsajátítani, hogy fejlődésem folyamatos lehessen.

Amiben fejlődni szeretnék
Személyes kompetenciák, mint nyelvi, kommunikációs és pedagógiai készségek területén. Emellett szakmai területeimen (mechanika, oktatási módszerek) minél szélesebb körű ismeretek megszerzése.

A beválogatás legérdekesebb része
Lehetőség volt egy hosszú interjú keretében beszélgetni a céljaimról és a terveimről, és a program lehetőségei ennek megfelelően vehetem majd igénybe.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Szeretnék 20 év múlva is azzal foglalkozni, amit szeretek, továbbra is oktató-kutató munkát végezni, biztos anyagi háttérrel és megbecsüléssel, széles nemzetközi kapcsolatrendszerrel

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Szeretek utazni, új kultúrákat megismerni. Kedvenc sportom a Formula-1, télen síelni, nyáron gokartozni járok.  Hobbim az olvasás és a filmnézés.

Csoportfacilitátor
 
 
Kapcsolódó hírek

Részvétel a "33. Danubia Adria Symposium on Advances in Experimental Mechanics" konferencián

A Danubia-Adria Symposium több évtizedes múltra visszatekintő konferencia a kísérleti mechanika tudományterületén. A konferenciát minden év szeptemberében rendezik meg a szervezetet alkotó 11 európai tagország egyikében. Idén Szlovénia volt a házigazda.