Bartos Blanka

23 éves
Szeged

Jelentkezésem célja
Elsősorban önmagam mélyebb megismeréséért és képességeim továbbfejlesztéséért, hogy a kapott lehetőségekkel később a társadalom előnyét szolgálhassam, másrészről hasonlóképpen ambiciózus emberekkel való találkozásért.

Terveim a következő egy évre
Szeretném a 3. idegen nyelvemet, a franciát is a jogi szaknyelvvel együtt felsőfokra fejleszteni, szakmai gyakorlatra menni, jótékonysági programban részt venni, megszerezni a jogi diplomát és külföldi posztgraduális képzésre jelentkezni.

Amiben fejlődni szeretnék
A retorikai képességeimet és az idegen nyelvi tudásomat szeretném fejleszteni, továbbá kapcsolatokat teremteni hasonló érdeklődésű emberekkel és tapasztalatot szerezni a diplomáciában.

A beválogatás legérdekesebb része
Leginkább az interjú tetszett, ahol a beszélgetés során megtudhattam, mennyi lehetőség adódhat számomra és emellett közösen megkereshettük, mely területeken lenne érdemes továbbfejlesztenem magam.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Magyarként jelen lenni a világban, ahol az országokat és kultúrákat átívelő joggal foglalkozhatnék. Örülnék, ha mindennapjaimban megoldást kereshetnék nemzeti és nemzetközi problémákra, és mindemellett a családi életemben is a lehető legtöbbet nyújthatnám.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
A sport az, legyen az bármilyen, ami leginkább feltölt és kikapcsol.

Csoportfacilitátor
 
 
Kapcsolódó hírek

Beszélgetés egy kiválósággal – Pléh Csaba

Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy a Templeton Program lehetőséget biztosított arra, hogy egy találkozó erejéig beszélgethessek Pléh Csabával. Mivel sok kérdésem volt az életem főbb pontjait érintően, ami szoros kapcsolatban áll pszichológiai és nyelvész munkásságával, így különösen fontos volt számomra hallani a véleményét, kikérni a tanácsait.

Önkéntesként Rióban - Élménybeszámoló az olimpiáról

Feledhetetlen élmény volt számomra, hogy 2016. augusztusában részt vehettem a nyári olimpiai játékokon, mint önkéntes. A két éves beválogatási folyamat eredményeként kaptam arra lehetőséget a brazil szervezőktől, hogy a médiaszektorban dolgozhassak. Nagyon hálás vagyok a Magyar Templeton Programnak, hogy támogatásukkal lehetővé tették számomra a kiutazást és az életre szóló tapasztalatszerzést.