Banczik Zoltán

16 éves
Budapest

Jelentkezésem célja
A program kiváló lehetőségnek tűnik meglévő képességeim fejlesztésére, hozzám hasonló érdeklődési körű fiatalok megismerésére és olyan ismeretek elsajátítására, melyekkel megalapozhatom későbbi sikeres pályafutásomat.

Terveim a következő egy évre
A lehető legtöbb információt és tudást megszerezni, ami segítségével a hozzám legjobban illő pályán el tudok indulni, és ott eredményes tudok lenni.

Amiben fejlődni szeretnék
Leginkább a formális matematika és az abból kiinduló gyakorlati tudományágak, legfőbbképp a számítástechnika terén szeretnék fejlődni.

A beválogatás legérdekesebb része
a különféle érdekes, kognitív készségeket mérő teszteken kívül számos, a személyiségemet vizsgáló kérdéssort is kitöltöttem, amelyek nekem is sokat segítettek saját magam megismerésében.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Egy olyan nem mechanikus munkát végző informatikai szakemberként, akinek a tudását, szakmaibeli jártasságát nemzetközileg elismerik, és aki megkerülhetetlen a szakterületét érintő problémákat illetően.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Szabadidőmben leginkább kedvenc tantárgyammal, a matematikával kapcsolatos tudásomat mélyítem, általában szakkönyvekben vagy az interneten olvasok utána általam érdekesnek tartott dolgoknak.

Csoportfacilitátor