Bálint Márk

16 éves
Zenta (Szerbia)

Jelentkezésem célja
Hatalmas lendületet adhat, nagy előrelépést jelenthet az érdeklődési területeimben. Másrészt a programozásban, és a média-szakban egyaránt nagy fejlődési lehetőségnek tartom ezt a programot.

Terveim a következő egy évre
A programozásban, és a filmkészítésben szeretném minél magasabb szintre fejleszteni magam. Valamint új szakmai kapcsolatokat kötni. Mindemellett találkozni neves informatikusokkal/filmesekkel és lehetőség szerint tanulni tőlük.

Amiben fejlődni szeretnék
Programozásban és webdesignban szeretnék leginkább fejlődni, de előrelépést várok a filmkészítésben is. Valamint kommunikációs képességemet a lehető legmagasabb szintre szeretném fejleszteni.

A beválogatás legérdekesebb része
Hogy bővebb visszajelzést kaphattam képességeimről, valamint, hogy érdeklődési köreimet is teljesen más megvilágításba tudtam helyezni. Ezenkívül sok új dolgot megtudtam magamról a beválogatás alatt.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Programozóként és sportolóként tudom magam leginkább elképzelni 20 év múlva, de biztos vagyok benne, hogy a többi hobbim is fontos szerepet fog betölteni az életemben.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Kedvenc sportommal, a tekével töltöm legtöbb szabadidőmet, és emellett a filmezés is fontos mindennappi tevékenység. Másrészt szeretek barátaim társaságában lenni.

Csoportfacilitátor