Bálint Ádám

15 éves
Kaposvár

Jelentkezésem célja
Az iskolában és a kollégiumomban is felhívták a figyelmemet a program sokszínűségére. Szerettem volna kipróbálni magam, és új lehetőségeket szerezni a fejlődésre.

Terveim a következő egy évre
Középfokú angol nyelvvizsgát szeretnék tenni. Szeretném kibővíteni tudásomat a természettudományok területén. Még jobb tanulmányi eredményeket szeretnék elérni.

Amiben fejlődni szeretnék
A természettudományok, valamint az idegen nyelvek területén. Szeretném megtanulni a különféle programozási nyelveket is.

A beválogatás legérdekesebb része
Nagyon tetszettek a különféle tesztek, amelyekkel felmérték a tudásunkat. 

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Mérnökként dolgozok. Feltalálok egy olyan dolgot, ami az emberiség javát szolgálja és jelentős előrelépés lesz. Mérnöki, feltaláló munkám mellett saját céget alapítok, és sikeres cégvezető leszek.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Különböző problémákat szeretek megoldani. Sokat mozgok, asztaliteniszezek, focizok. A kollégiumban tehetséggondozó szakkörökre járok. Nyelvet tanulok. Programozással, zeneszerkesztéssel próbálkozom. Internetezek.

Csoportfacilitátor
 
 
Kapcsolódó hírek

Látogatás a svájci CERN kutatóközpontban

2016. november 21-23. között a Magyar Templeton Program támogatásával egy 26 fős csoport tagjaként lehetőségem volt megtekinteni az Európai Nukleáris Kutatási Szervezetet (CERN) és Genf belvárosát. Erről az eseményről olvasható egy rövid élménybeszámoló az alábbiakban.