Antal Kinga Kincső

16 éves
Szeged

Junior Mentor

Jelentkezésem célja
Érdekelt, hogy milyenek a kognitív képességeim, és a program által nyújtott lehetőségek (amiket felsoroltak) vonzottak.

Terveim a következő egy évre
Szeretnék megismerni minél több (kommunikációval) kapcsolatos munkát, és ezek között rálelni a hivatásomra.

Amiben fejlődni szeretnék
Az idegen nyelvi tudásom mellett szeretnék nagy hangsúlyt fektetni az önismeretem mélyítésére, de a természettudományos területeket sem szeretném elhanyagolni. Természetesen a magyar nyelv és kommunikáció terén is szeretnék minél magasabb szintre eljutni.

A beválogatás legérdekesebb rész
A beválogatásban az volt számomra a legérdekesebb, hogy részletes kiértékelést kaptunk a tesztek eredményeiről.

Ilyennek képzelem magam húsz év múlva
Egy akkorra már nagy tapasztalattal rendelkező, kommunikációs pályán mozgó nőként tudnám magam elképzelni, akinek hivatása többek között a szép magyar beszéd, a magyar nyelv, kultúra, hagyományok és a zene megismertetése és népszerűsítése a világban.

Kedvenc szabadidős tevékenységeim
Nagyon szeretek a magyar nyelvvel foglalkozni, verseket/prózákat mondani, és helyesírási versenyekre járni. A kultúrák, a nyelvek és a nyelvészet is érdekel, 5 éves koromban például kíváncsiságból megtanultam székely-magyar rovásírással írni.

Előadás témái (9-12 éveseknek):
1. Prezentációkészítés
2. Beszédtechnika

Csoportfacilitátor
 
 
Kapcsolódó hírek

A legáhítottabb hétfő

Svájc, Franciaország, Meyrin, Genf, CERN, fizika, protonok, CMS, Templeton, jó társaság: néhány asszociációm a novemberi CERN-látogatásra. 3 nap volt ugyan, de egy örök élmény. A repülőúttól elkezdve az étkezéseken és a késő estig tartó beszélgetéseken át a nappali fizikai előadásokig minden hozzájárult ahhoz, hogy felejthetetlen legyen az utunk. Az egyetlen negatívum, amit tudok róla mondani az az, hogy rövid volt. Bár az biztos, hogy így egy percet sem unatkoztunk.