Hernek Mónika

Végzettségemet tekintve munka és szervezet szakpszichológus, brief coach vagyok. Másik, a szívemhez nagyon közel álló szakmám az élményterápiás programok szervezése, lebonyolítása. Ezzel 2009 óta foglalkozom Írországban és Magyarországon. Jelenleg egy kutatási projektcsapat tagjaként dolgozom.

Kapcsolódó hírek

Életem egyik legnagyobb programja: Speak Academy

Két dátum, augusztus 28. és november 26., mely beleégett a fejembe. A két időpont között lezajlott életem egyik legnagyobb programja. Ez nem más, mint a SPEAK Academy retorika képzés. Ennek a történetét szeretném elmesélni.

Előadás a Templeton Programról Dunaújvárosban a Cimbora klubban

A Cimbora Klub első őszi foglalkozásán Botka Attila Fellow tartott egy prezentációval egybekötött előadást a Templeton Programról, illetve a programba való bekapcsolódás személyes tapasztalatairól. 

"Már a kezdés előtt kiderült, Botka Attila nem érdemtelenül került be a Templeton Programba, ugyanis a rendelkezésre álló számítógép nem tudta lejátszani az általa készített bemutató, de kis külső segítséggel gyorsan megoldotta a hatodikos fiatalember."

Templeton tábor - Van lövésed, kivel vagy?

Nagyon izgultam, hogy milyen lesz a Templeton tábor a Hotel Lovasberényben. Mikor megérkeztünk egy gyönyörű erdős parkkal körbevett hotelt láttam. A szobák rögtön megtetszettek és a tágas termeket, társasjátékokat meglátva úgy éreztem tökéletes a hely.  A megnyitón tágra nyílt szemekkel kerestem Benedek és Zsigmond barátomat. Zsigmondot egyből kiszúrtam, de Benedeket sehol se láttam. A megnyitó után egymásra találtunk, ennek mind a ketten nagyon örültünk. Ezután osztottak fel csoportokra minket, majd játszottunk, kiválasztottuk a táborra a projektünket.