Harkányi Adrienne

Tanácsadó szakpszichológus vagyok. Gyerekekkel, fiatalokkal és felnőttekkel egyaránt foglalkozom. Kedvelt szakterületem pályaorientáció, karrier-építés és karrierváltás. Szívesen alkalmazom az NLP, pszichodráma és alkotó- fejlesztő meseterápia, coaching beszélgetés módszereit.

Kapcsolódó hírek

Fellow részvétel "A jövő vezetői" tehetségprogramban

Látogatás a Genfi CERN-ben egy fellow szemével: Magyar Bálint

Már a repülőtéren lehetett érezni, amikor először találkoztunk és beszélgetésbe elegyedtünk egymással, hogy mindenki nagyon izgatott. Nem is csoda, hiszen nem egy egyszerű utazásra indultunk, hanem a világ egyik központi kutató intézetébe, a CERN-be. Az utazás jó hangulatban telt, és a genfi repülőtér körbejárása után végül megtaláltuk a számunkra megfelelő Y buszt, mely egészen a CERN bejáratáig szállított minket. Megmondom őszintén, hogy az utazás előtt kicsit más (talán naiv) elképzeléseim voltak a kutatóközpontról.

Interaktív előadás az Óbudai Egyetemen

Szeptember 30-án Kádár Anett Julianna és Jakab Sándor Templeton Fellow-k tartottak előadást az Óbudai Egyetemen. Fellow-ink egy egyetemi óra keretében kaptak lehetőséget arra, hogy közel 30 egyetemi hallgató számára mutassák be az egy éven át tartó program részleteit.