Göntér Mónika

Megoldásfókuszú coach, tréner, pszichodráma-vezető. Mérnöki alapvégzettsége után humánmenedzsment szakértői és MBA végzettségeket szerzett, majd pszichológiai tanulmányokat folytatott. Jelenleg gyermek- és felnőtt pszichodráma vezetőként, coachként, teamcoachként és trénerként dolgozik.

Kapcsolódó hírek

Egy nap sérült gyerekekkel

Játszottatok már sérült gyerekekkel?  Egyáltalán tudjátok, hogy mit jelent az, hogy sérült egy gyerek? Nem azt jelenti, hogy elesett a játszótéren és megsérült a lába, az teljesen más. Amikor azt mondják, hogy fogyatékos vagy sérült egy gyerek, az azt jelenti, hogy valamiben más, mint a többi.  Születéskor olyan sérüléseket szenvedett, amelyet nem lehet orvosi beavatkozással (műtéttel) meggyógyítani, a fejlődés során valamiben mindig lesz lemaradása. Esetleg nem fog tudni beszélni, járni vagy kilencévesen még pelenkázni kell.

Kisebb egy porszemnél, mégis ez alkot mindent

Utazás egy részecskecsomag hátán

A tudomány fellegvára

CERN. Kinek mit jelent a CERN? A betűszó talán nem csak azoknak ismerős, akik tudománnyal foglalkoznak, hanem azoknak is, akiknek nem képezi életének szerves részét. Valahogy úgy, mint a Nobel-díj. Arról is van némi fogalma az embernek. Szóval CERN. „Valami tudományos.” Na és bővebben?

A LEAF LEADERSHIP SUMMER CAMP 2016 EGY FELLOW SZEMÉVEL: KARDOS MILÁN

Az interjút készítette: Göntér Mónika

Hol hallottál a LEAF Summer Camp-ről, hogyan jutottál be a programba?