Ginterné Csorba Zsuzsanna

Tanító, angol nyelvszakos tanár, az utóbbi időben a demokratikus nevelés és oktatás módszertanában bővítem ismereteimet.

Kapcsolódó hírek

Látogatás a Genfi CERN-ben egy fellow szemével: Tófalusi Ádám

November 21-én 16:05-kor szállt fel az EasyJet repülőgépünk a Liszt Ferenc repülőtérről, hogy meglátogathassuk a CERN-t (The European Organization for Nuclear Research, de maga a rövidítés a francia kifejezésből származik: Centre Européen pour la Recherche Nucléaire). Az út élvezetes volt, kiemelten számomra, ugyanis most repültem először életemben. Genfbe este 6 óra körül érkeztünk meg, ahol ingyen jegyet kaptunk a helyi közlekedésre mindössze 80 percig. Némi bolyongás után meg is találtuk szálláshelyünket.

Fellow-k is részt vettek a II. Versenyképes Oktatás konferencián

A versenyképes oktatás megteremtéséről rendezett konferenciát az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham), az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) 2016. október 11-én, Budapesten az Akvárium Klubban. A konferencián 6 tanuló, valamint 2 pedagógus a Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnáziumot képviselve vehetett részt.