Gécziné Galla Krisztina

Life coach-ként, családpedagógiai tanácsadóként, szülő- és pedagógus-trénerként dolgozom.  Több tucat komplex projekt megszervezésében és lebonyolításában vettem és veszek részt jelenleg is,  az ország számos általános és középiskolájában, különböző alapítványoknál, közhasznú társadalmi szervezeteknél, melynek köszönhetően széleskörű, átfogó és mély tapasztalatra tettem szert oktatási, nevelési kérdésekben a „szülő-gyermek-pedagógus-intézmény” rendszer valamennyi területén.

Kapcsolódó hírek

Előadóként a Templeton Talkson

A Templeton Talks és Networking Day első alkalmán szeptember 29-én, Gál Réka Junior Templeton Fellow az önismeret rajzokon keresztül való felismeréséről, elemzéséről tartott inspiráló előadást. Most blogbejegyzésében részletesen is olvashatunk arról, milyen volt számára a felkészülés és a prezentáció megtartása.

Kreatív Európa és új célok a nyári táborban – Bukovsky Dorottya élménybeszámolója

Egy szép nyári vasárnapi napon autóba ült az egész család és boldogan vettük célba Lovasberényt. A nap melegen ragyogott és mi örömmel teli, akadályok nélkül tartottunk a célba...

Hát ez történt volna egy mesében.

Ismét és egy felejthetetlen élményt kaptam! - MTVA stúdiólátogatás

2016. augusztus 26-án lehetőség nyílt betekintést kapni a televíziós munkába, az MTVA Kunigunda utcában lévő stúdióiban való vezetett látogatás során. A csoporttalálkozót követő eseményről Gál Réka élménybeszámolóját olvashatjuk.  
 
"Egy hatalmas épület tárult a szemünk elé, körülötte antennák, adó-vevők és az MTVA logói. Először megnéztük a kelléktárat, ahol volt egy csomó teás csésze, lámpa, díszlet, sőt, élő madarak is. Majd az M4 Sport stúdiójába mentünk, és megnéztük a közvetítés előtt."